Chhathi Maiya Bulaye Song Lyrics is a soulful devotional song beautifully sung and composed by Vishal Mishra, with heartfelt lyrics written by Kaushal Kishore. Released under the label CLIK RECORDS, this melodious track celebrates the divine spirit of Chhathi Maiya and captures the emotions of faith, devotion, and purity. Vishal Mishra’s soothing voice and powerful composition make this song a must-listen during the Chhath Puja festival.
Songs Credits – Chhathi Maiya Bulaye | Vishal Mishra (2021)
| गाना / Song Title | Chhathi Maiya Bulaye |
| गायक / Singer | Vishal Mishra |
| गीतकार / Lyricist | Kaushal Kishore |
| संगीतकार / Music Composer | Vishal Mishra |
| म्यूजिक लेबल / Music Label | CLIK RECORDS |
| कलाकार / Cast | Vishal Mishra |
Chhathi Maiya Bulaye Song Lyrics in English – Vishal Mishra
Ban Pardesiya Je Gaila Shahar Tu
Bisra Ke Log Aapan Gaon Ke Ghar Tu
Uhe Gharwa Uhe Galiyaa Pukare
Chhathi Maiyaa Rasta Nihare
Jai Ho Chhathi Maiyaa
Bulawe Chhathi Maiyaa
Angana Me Jiji Sang Mausi
Chhathi Maai Ke Geet Gaaye
Chhathi Maai Ke Geet Gaaye
Angana Me Jiji Sang Mausi
Chhathi Maai Ke Geet Gaaye
Chhathi Maai Ke Geet Gaaye
Saj Dhaj Ke Nayiki Dulhin
Parv Ke Thekua Banaye
Parv Ke Thekua Banaye
Hey Chhati Maiya Ho U Na Sahaye
Hey Chhathi Maiya Ho U Na Sahaye
Babu Ji Gelthun Kelwa Kinaye
Patna Bajarwa Se Nemua Le Aaye
Phalwa Se Babuni Bahangi Sajaye
Phalwa Ke Bharwa Se Lachkat Jaaye
Bahangi Lachkat Jaaye
Bahangi Lachkat Jaaye
Paani Me Khada Hoke Varti
Maange Aashish Apaar
Maange Aashish Apaar
Sabke Suhagin Rakhih
Dihaa Umir Hajar
Dihaa Umir Hajar
Hey Dinanath Sun Li Pukar
Hey Dinanath Vinti Hamar
Hey Dinanath Sun Li Pukar
Hey Dinanath Vinti Hamar
Hey Dinanath Sun Li Pukar
Hey Dinanath Vinti Hamar
Pura Jag Se Haare
Aaye Tere Dware
Sune Hain Ki Chhathi Maa
Bhaag Saware
छठि मैया बुलाए | Chhathi Maiya Bulaye Song Lyrics in Hindi – Vishal Mishra
“छठी मइया बुलाए” एक भावपूर्ण भक्ति गीत है जिसे विशाल मिश्रा ने अपनी सुरीली आवाज़ में गाया और संगीतबद्ध किया है। इसके गीतकार हैं कौशल किशोर। सीएलआईके रिकॉर्ड्स के लेबल के तहत रिलीज़ हुआ यह गीत छठी मइया की महिमा और छठ पूजा की पवित्रता को समर्पित है। विशाल मिश्रा की मधुर आवाज़ और मन को छू लेने वाला संगीत इस भजन को खास बनाता है।
बन परदेसिया जे गईला शहर तू
बिसरा के लोग आपन, गाँव के घर तू
उहे घरवा, उहे गलियाँ पुकारे
ओ, छठी मईयाँ रस्ता निहारे
जय हो छठी मईयाँ
बुलावे छठी मईयाँ
अंगना में जीजी संग मौसी
छठी माई के गीत गाए
(छठी माई के गीत गाए)
अंगना में जीजी संग मौसी
छठी माई के गीत गाए
(छठी माई के गीत गाए)
सज-धज के नईकी दुल्हन
पर्व के ठेकुआ बनाए
(पर्व के ठेकुआ बनाए)
हे, छठी मईयाँ, होउ ना सहाए
हे, छठी मईयाँ, होउ ना सहाए
बाबुजी गेलथुन केलवा किनाए
ए, Patna बजरवा से नेमुआ ले आए
फलवा से बबुनी बहँगी सजाए
ओ, फलवा के भरवा से लचकत जाए
बहँगी लचकत जाए, बहँगी लचकत जाए
पानी में खड़ा होके वर्ती
माँगे आशीष अपार
(माँगे आशीष अपार)
सबके सुहागिन रखिहा
दीहा उमिर हज़ार
दीहा उमिर हज़ार
हे, दीनानाथ, सुन लऽ पुकार
हे, दीनानाथ, विनती हमार
हे, दीनानाथ, सुन लऽ पुकार (पूरा जग से हारे, आए तेरे द्वारे)
हे, दीनानाथ, विनती हमार (सुना हैं कि छठी माँ भाग सँवारे)
हे, दीनानाथ, सुन लऽ पुकार (पूरा जग से हारे, आए तेरे द्वारे)
हे, दीनानाथ, विनती हमार (सुना हैं कि छठी माँ भाग सँवारे)
Chhathi Maiya Bulaye Music Video – Vishal Mishra
अगर आपको गीत के बोलों में कोई गलती मिले, तो कृपया हमसे संपर्क करें।
